Saturday, March 19, 2011

WANITA MALAYSIA CANTIK & HOT..I ADORE


Adat la perempuan kan..mesti suke tengok perempuan yang cantik.rasanya semua perempuan macam aku kot.cuma antara obses atau tidak je..aku ny suka sangat usha-usha gambar pempuan yang hot-hot,cantik tahap A+ bagi aku lah. ok..saje-saje nak share..haha..xde koje..winkwink**

Mereka yang hot dimata aku:

awek bawah ny pelakon baru..nama dy natasha hashilla..orang panggil tasha shilla..pelakon drama gemilang kat tb3 tuh..cute+comel+cun+super hot !


ok..ini hanis zalikha..sape yang tak kenal dy ny agak-agak buta keyboard kot.haha.dy ny dulu pernah masuk Malaysia dream girl.dan juga blogger terkenal.inibelogsaya.blogspot.com...mase dia masuk Malaysia Dream Girl tu dy baru je habis SPM.beliau sangat cantik and educated,and she got 6A's or 7A's in SPM.lupe arh..haha


ok..Fazura..dia simple tapi supernova hot..cara dia bercakap..i like!


ok..before this,tak pernah kenal pun siapa beliau.tapi,kawan aku suruh tengok sebab dy cakap dy cantik..ini Kilafairy,anak rohana jalil..hot kankan..tengok bibir la..haha


tak payah diragui dan dipertikaikan..aku suke dia mase dia masuk AF dulu..cantiknye lah mate dy kan..heliza helmi..

ok...well done! haha..............................(*_^)


Curahan budak praktikel..


Eh..eh...caakk!!
hehe..semekom cayang..
sihat?da mkn?cukup tdo?dah dating??
alo..jeles arh!!
HEHEHE



hai,nak ngadu ny..baru pas siap wat bbm untuk observe khamis ny.penat lah cayang..makin nak habis praktikal,makin stress..semua kerja dah nak kne submit.jurnal lagi,rph setiap hari n mural yg tak siap-siap lagi...

tapi sedikit kurang tekanan bile separuh dari Folio ROS dah siap.separuh pun dan 120page ok..and ade lagi beberapa point yang aku x buat..kene jumpa Guru besar.

juga BBM untuk observe khamis ny dah siap,lembaran kerja utk isnin dah siap,cuma BM untuk observe hari selasa x buat lagi.sempat kot buat dekat sane..


kat sini lah tempat aku praktikal..dan jumpa porang tersayang. hikhik.

awal-awal dah kene wat mural . suke sangat2 :P




Hasil mural pertaman yg sangat ???????..(*_^)


ok..sekarang pasal kerja yang bertimbun.

setiap hari BBM,BBM,BBM..( bahan bantu mengajar) semangat A+





ok now! folio..betapa peninx,sakit hati nk siap an..ny pn belum complete=(




uweerrrkkk!!!
bersukan lagi bagus dari wat benda tu sume


ok..dah penat..bla dulu ar......hahaha



sob3! just more 2weeks dapat tengok En Lab ICT =(

Thursday, March 17, 2011

gedik 1-selepas birthday arwah syida-

video

video ny kenangan selepas sambut birthday my bestie..arwah syida.mase tu hepi gile..video ny ade valuenye..sekarang dengan kawan saya yg sorg tu da x close sangat..rindu sangat-sangat mase ny..

Wednesday, March 16, 2011

Black dah putus dengan awek dia..ade can aku masuk line!

haha..sume orang yang kenal aku taw..aku memang adore gile dengan juara mentor 3 ny..memang tak hensem,tapi aura dy tu,menusuk ke dasar hati taw.jatuh cinta dengar suara dy..ape lagi perangai dy yg gile-gile n macam malu-malu kucing tu..bile aku dengar sore dy..bergetar jiwa..Grrrrr..

terima kasih oh bulan menyampaikan berita yang sangat mengujakan..haha..

(screenshot status fb black)

black and awek athna khairani...cun an awek..untung2..


black,nak masuk line blh?i pun ape kurangnye kan3?? kahkahkah..xde la gurau je..cume adore as a admire je ye..nape ny gadoh-gadoh,x mo la putus-putus black...aiyoyo...i doa an u heppy2 selalu ye...selalu sokong u..!

sa: eleh jap lagi sambung balik la tu..taw sangat dah dorang tu.

picture credit by oh!bulan & oh!artis..